FÖRELÄSNINGAR

VARA FRISK PÅ DITT EGET SÄTT

ANNIKA LJUNGBERG & Dr. HENNING SAUPE

 

CANCER

PREVENTION

2018

klicka för större bild

klicka för större bild

 

 

Hur uppstår cancer och vad behöver jag göra för att förbli frisk?

 

Denna fråga blir allt viktigare i vårt moderna samhälle där fler och fler människor får cancer. I dag får var 3e vuxen cancer och enligt cancer-forskarna så kommer om ca. 20 år hälften av alla vuxna få en cancerdiagnos i sina liv, om vi inte ändrar trenden. Idag dör cirka 50% av alla som får cancer någon gång i följder av det. Och 50% av alla cancerdiagnoser ställs när sjukdomen har spridit sig och betraktas som kronsik, dvs obotlig. Cancer är en komplex sjukdom som beror på många riskfaktorer. Annika Ljungberg har sedan 2012 arbetat intensivt med sin cancer diagnos och genom ett holistiskt tänk kombinerat skolmedicin och naturmedicin och därmed fått sjukdomen att somna in. Annika lever idag ett mer än friskt liv. Kom och lyssna till de insikter och kunskaper som möjliggjorde det.

 

Dr. Henning Saupe, leg.läkare, har under sitt 25-åriga arbete som läkare studerat de faktorer som leder till cancer och sammanfattat dessa i sin „Cancer-fälts teori“. Den förklarar hur cancer bildas och vad vi kan göra för att förbli frisk och minska riskerna att drabbas av den. Lär dig mer om cancer ur ett holistiskt hälsoperspektiv och vad du kan göra i din vardag för att förebygga och att hålla dig frisk.

 

Föreläsningen handlar om 12 praktiska råd som du kan integrera i ditt liv idag för att leva bättre och friskare.

 

Välkommen till en kväll som kan förändra ditt liv.

 

 

Ett hälsoinitiativ av Annika Ljungberg och Dr. Henning Saupe

ANNIKA LJUNGBERG

 

TANKENS KRAFT -

JAG KAN, JAG VILL, JAG GJORDE

Annika Ljungberg har sedan 2012 arbetat intensivt med sin cancer diagnos och genom ett holistiskt tänk kombinerat skolmedicin och naturmedicin och därmed fått sjukdomen att somna in.

 

Annika Ljungberg har deltagit i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, sjungit i Baywatch, varit röst till Snövit för Disney och är originalmedlem i Rednex med över 10 miljoner sålda skivor världen över, som fick sitt stora internationella genombrott med låten Cotton Eye Joe.

Ni har även sett henne som programledare på Sveriges Television och hört henne sjunga ledmotivet för Playstationsspelet "Legend of Mana".

 

Annika erbjuder tjänster både som föreläsare, konferencier och artist.

 

Föreläsningen är en motivationsföreläsning med "Tankens kraft" - kraften att påverka sitt eget liv och sin omgivning med sina tankar med vetenskapligt bevisat resultat samt en levnadserättelse om att överleva livet varvat med musik !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved