PRODUKTER

VARA FRISK PÅ DITT EGET SÄTT

PRODUKTER

 

 

 

Tänk dig en perfekt maskin som fungerar precis som den ska.

Den producerar sin egen energi, perfekt och effektivt. Maskinen reparerar, bygger om och byter ut slitna delar. Låter detta otroligt?

 

Vi har just beskrivit en cell i den mänskliga kroppen. När vi är unga och vid god hälsa fungerar våra celler optimalt. De har topprestanda och producera livsenergi för kroppen. Och, inte minst, de kommunicerar, reparerar och byter ut sig själva när det behövs. När vi blir äldre blir våra celler mindre effektiva. I vår moderna värld finns det flera saker, som hotar hälsan för våra celler. Dålig kost, höga stressnivåer och konstant påverkan av fria radikaler och toxiner, har blivit norm. Vi blir trötta och åldras. Detta leder till skador, stress och celler som inte fungerar ordentligt, vilket orsakar tillstånd av obalans och dålig hälsa.

 

ASEA kan nu erbjuda en lösning på detta problem. För mer än 16 år sedan, upptäckte en grupp av läkare, ingenjörer och forskare ett sätt att skapa redox molekyler som liknar dem som produceras av kroppen. Detta arbete ledde fram till den teknik, som så småningom gjorde framställning av stabiliserade redox signalmolekyler möjlig. Denna process är skyddad av patent. Beredning av stabila och bioaktiva redox signalmolekyler är ett stort vetenskapligt genombrott och ger oss en möjlighet att förse kroppen med de molekyler som krävs för optimal cellhälsa. Denna forskning är relativt ny, men vetenskapen bakom redox signalering är nu en erkänd gren av modern vetenskap. Vissa reaktiva molekyler fungerar som viktiga signalsubstanser i olika kroppsfunktioner och effekten de har på antioxidanter och immun aktivitet är av yttersta vikt för vår hälsa. Att ha tillräckligt mycket av redox signalmolekyler i kroppens celler är en förutsättning för god hälsa.

ASEA Vatten

 

RENU ADVANCED

 

RENU 28

 

Före- och efterbilder vid användande av hudgelén Renu 28

ASEA produkten är världens första och enda kommunikationssystem för dina celler av stabila bioaktiva redox signalmolekyler. Redox signalmolekyler hjälper dina celler att återigen vara de perfekta maskiner, som de var när du var barn. 11 goda skäl till att använda ASEA

 

 1. ASEA är den första källan utanför kroppen till balanserade och stabiliserade redox signalmolekyler.
 2. ASEA stöder den viktiga cellkommunikationen.
 3. ASEA förbättrar immunförsvaret.
 4. ASEA skyddar mot skador från fria radikaler.
 5. ASEA ökar effekten av kroppens egna antioxidanter med upp till 500%.
 6. ASEA ger överlägset stöd till idrottare.
 7. ASEA stöds av forskning och kliniska resultat.
 8. ASEA liknar naturligt producerade molekyler.
 9. ASEA har visat sig vara helt säkert, med noll toxicitet.
 10. ASEA gör att kroppen känns yngre och fräschare.
 11. ASEA kan vara en god hjälp till viktminskning.

 

ASEA kan faktiskt ha en positiv inverkan på praktiskt taget alla kroppens system och organ. Redox signalmolekyler är avgörande för funktionen av antioxidanter. Innan dessa kan göra jobbet att neutralisera fria radikaler, måste antioxidanter "slås på" eller aktiveras. Och detta är en uppgift för redox signalmolekylerna i kroppen. Dessa finns också i ASEA flaskan. Redox signalmolekyler stöder också immunsystemet på olika sätt. Cellerna börjar kommunicera effektivt och det blir lättare att avvärja olika hot mot hälsan. ASEA påverkar också vissa anti-aging faktorer gynnsamt.

 

ASEA kan vara en hjälp för ALLA t.ex. Idrottare: Till skillnad från många andra kosttillskott på marknaden kan ASEA hjälpa idrottare att förbättra fysisk

prestation i termer av ökad energi och styrka, uthållighet, mentala funktioner och uppbyggnad av kroppen.

Äldre personer: De är ofta bekymrade över hur åldrandet

påverkar hälsan. ASEA kan vara en god hjälp. Hälsomedvetna människor: Naturligtvis kan alla som är intresserade av sin hälsa använda ASEA. Dess unika och långtgående effekter kan ge fördelar för nästan alla. Skolungdomar:

Asea kan vara en god hjälp för att få energi i skolarbetet, bättre fokusering och uthållighet

Copyright @ All Rights Reserved